Melyek a legtrendibb halloweeni sminkek 2018-ban? Korpai Kitti elárulja!

Közeleg a halloween, melynek hagyományaival kapcsolatban igen megoszlanak a vélemények. Egy biztos, néhány éve már hazánkban is elterjedt tematikája lett az október végi, november eleji buliknak, számos dekorációs elem, jelmez és az ezekhez tartozó sminktermékek, álarcok kaphatóak. A Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsorának vendége kozmetikai és sminktanácsadónk, Korpai Kitti volt, akit a halloweeni sminktrendekről faggattunk.


Körübelül öt éve van már Magyarországon is az, hogy megünnepeljük a halloweent. Korábban nem voltak ilyen jellegű bulik, de most nagyon-nagyon trendivé váltak. Ilyenkor az ember kiélheti azt, hogy kicsit extrémebbé, félelmetesebbé váljon, mint mondjuk farsangkor. Ebben az időszakban teljes mértékben az motiválja az embereket, hogy minél ijesztőbbé, félelmetesebbé váljanak. 

– árulta el a Szieszta vendége. 

A hölgyek körében a csontváz és a halott menyasszony karakter idén is hódítani fog. A szem elég hangsúlyos ezeknél a sminkeknél, széppé tesszük a szemek környékét, és jellemző, hogy az ajkakra rúzs helyett például csontvázat festünk. A fiúknál pedig a nyílt sebhelyek lesznek nagyon népszerűek idén.

– tette hozzá a Szieszta vendége. Korpai Kitti azt is elárulta, kiemelten fontos, hogy ezeknél az erős sminkeknél vigyázzünk a bőr állapotára, ezért ő sminkelés előtt minden alkalommal megtisztítja a bőrfelületet és hidratálja az arcot. Azt pedig kötelezőnek tartja, hogy attól függetlenül, milyen későn érünk haza a halloweeni buliból és mennyire vagyunk fáradtak, mindenképp távolítsuk el a sminket!

Ha kíváncsi, a nyíregyháziak bevállalják-e a horrorisztikus sminkeket és vendégünknek melyik a személyes kedvence, nézze meg a videót:


Farkas Fanni