Megújult szolgáltató központ – A legmodernebb körülmények között dolgoznak az Őrmester utcán

Kinőtte korábbi irodáját és egy felújított, modern, minden igényt kielégítő szolgáltató központot hozott létre a Raiffeisen Bank az Őrmester utcán. Az operációs központban 430-an dolgoznak, a milliárdos modernizáció munkahelyteremtő is, a pénzintézet rengeteg pályakezdőt is alkalmaz és várja is őket.

Ebben a teljesen felújított épületben dolgoznak ezentúl a pénzintézet nyíregyházi munkavállalói. Korábban a Nyíregyházi Egyetem biztosított nekik helyszínt, viszont azt az irodát kinőtték. Két év munka és több mint egymilliárd forint befektetett összeg után költözhettek át az Őrmester utcára, ahol összesen 430-an dolgoznak.

Operációs központ

Ritka, hogy operációs központot hoz létre egy bank vidéken, a nyíregyházit leszámítva mindössze egy ilyen működik az országban egy másik intézet neve alatt. A szabolcsi megyeszékhelyen már tíz éve van jelen a szolgáltató központ, először mindössze négy fővel indult a munka.

A banknak ez azért fontos lehetőség, mert egy ekkora központban be tudjuk vezetni a legújabb digitalizációs, automatizációs, robotizációs eszközöket, hatékonyan tudunk az ügyfelek igényeire választ adni. Most például a Covid alatt – hadd dicsekedjek – sikerült bevezetnünk a legújabb technológiánkat, 2020-ban kezdtük el a videó kiszolgálást. Ügyfeleink online tudnak számlát nyitni, videóval lépnek kapcsolatba az ügyintézőkkel, ezt a szolgáltatást innen csináljuk Nyíregyházáról, de nemcsak a számlanyitást, hanem az összes további tanácsadást, kiszolgálást videóval tudjuk működtetni” – mondta köszöntőjében Zolnai György, a Raiffeisen Bank Zrt. vezérigazgatója.

Fontos helyszín

Több olyan háttérműveleti tevékenység üzemel itt, az Őrmester utcán, amivel a bank motorjaként működik az operációs központ. A pénzintézet nyíregyházi kirendeltségénél sok pályakezdő is dolgozik, a vezetőség különböző továbbképzésekre küldi őket, így a jelenlegi munkahelyüket is erősítik, de a saját karrierjük is hasznát veszi az egyéni fejlődésnek.

Munkahelyteremtés

Azt hiszem, hogy a város és az önkormányzat hasonlóan gondolkozik, mint a Raiffeisen, a jövőt hosszú távra tervezzük. Ennek érdekében kiemelt prioritásunk, hogy az itt felnövő és itt tanuló vagy továbbtanuló fiataloknak megfelelő, színvonalas munkahelyeket biztosítsunk. Tegyük lehetővé, hogy itt, Nyíregyházán tudjanak karriert indítani, jövőjüket tervezni, családot alapítani. Ehhez köszönet a Raiffeisennek, mert ezzel a 430 munkahellyel – ami remélhetően a következő években nem csökkenni, hanem nőni fog –, a saját programjával sokat segít és illeszkedik” – mondta dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere az ünnepségen.

Az ünnepélyes szalagátvágással Zolnai György, a Raiffeisen Bank Zrt. vezérigazgatója, Szabó Katalin, a Raiffeisen Bank nyíregyházi Szolgáltató Központjának vezetője és dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere hivatalosan is átadta a milliárdos nagyságrendű beruházást, a dolgozók pedig birtokba vehették az épületet.

Kapcsolódó galéria

Raiffeisen Bank szolgáltató központ átadás