Megújult a nyíregyházi INTERSPAR

Több mint négymilliárd forintos beruházásból újult meg a nyíregyházi INTERSPAR, amely széles áruválasztékkal, környezetbarát megoldásokkal, minőségi és kényelmi szolgáltatásokkal nyújt teljes körű vásárlási élményt.

Megújult belső és külső arculattal, tágas terekkel és modern elrendezéssel várja a vásárlókat áprilistól a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén található hipermarket. „Az átépítés során ügyeltünk arra, hogy a megújult eladótérhez letisztult forma- és színvilág társuljon, amivel fokozhatjuk a vásárlás élményét és egyben kényelmes munkakörülményeket teremthetünk az itt dolgozóknak is. A változó fogyasztói elvárásoknak megfelelően a nyíregyházi egységünkben is kiemelt helyre kerültek az egészségtudatos táplálkozást segítő élelmiszerek, köztük a bio- és diabetikus termékek" – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A SPAR online shop és annak áruházi átvételi lehetősége egyre népszerűbb, ezért a nyíregyházi hipermarket újjáépítése során is kialakították ezt a modern vásárlási formát támogató szolgáltatást. A személyes áruházi átvétel során a vásárlók heti hat napon keresztül, hétfőtől péntekig 08:00 órától 20:00 óráig, szombaton pedig 08:00 órától 18:00 óráig kétórás idősávokban vehetik át az online leadott rendelést. Az aznapi rendelés átvételi szolgáltatás keretében pedig amennyiben a vásárló 11:00 óráig leadja megrendelését, még aznap, 16:00 óra után át is veheti azt.

Az INTERSPAR hipermarket elérhetősége és nyitvatartása:

4400 Nyíregyháza, László utca 8.
H-Szo: 6:00-21:00
V: 7:00-19:00

Az INTERSPAR to GO egység nyitvatartása:

H-Szo: 7:00-20:00
V: 8:00-17:00

 

Forrás: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.