Megszakadt a nagy sorozat - 13. meccsén először kapott ki a vízilabda együttes

Az AQUA Sport Egyesület gyermek III-as korosztályú csapata Egerben ugrott vízbe az Északkeleti Területi Bajnokság felsőházának utolsó fordulójában. Kántor Gábor fiatal tanítványai nagyon ügyesen szerepeltek és sikerült a negyedik helyet megszerezniük.

Az országos bajnokságban szereplő gyermek, serdülő és ifi játékosok vasárnap Győrben ugrottak vízbe a 13. fordulóban. A gyermek csapat egy 12 mérkőzéses győzelmi szériával érkezett Győrbe, azonban megszakadt ez a jó sorozat, és egy nagyon izgalmas és férfias küzdelemben 9-7-es vereséget szenvedtek a mieink. Az Aqua SE serdülő és ifi csapatának nem sikerült a bravúr, és vereséget szenvedett. Folytatás számunkra június 5-én lesz Sopronban a 2021/2022-es bajnoki kiírás utolsó fordulójában.

- Egyszer minden sorozat véget ér. A gyermek mérkőzésen sajnos nem sikerült győzelem. A jól játszó hazai csapat meglepett minket az egészpályás szoros védekezésével. Ennek ellenére büszke vagyok a csapatomra, mert a mérkőzésen mindent kiadtak magukból a játékosok. A serdülő és ifi csapatban nagyon sok volt a hiányzó játékos és így sajnos mind a két mérkőzésen vereséggel jöttünk ki a medencéből. Véleményem szerint, ha nincs hiányzónk, akkor ezek a mérkőzések más eredménnyel értek volna véget - mondta Hatvani Péter az Aqua SE edzője.