Megsérült a Fatum centere

Eldőlt, hogy a MÁV Előre ellen játszik a női röplabda Extraliga rájátszása során a Fatum Nyíregyháza. A két csapat a hétvégén találkozott egymással, akkor 3-2-re a mieink győztek. Sajnos megsérült a Fatum centere, Lászlop Alexandra, akire nem számíthat a szakmai stáb egy ideig. 

A női röplabda Extraliga alapszakaszának zárófordulójában a Fatum Nyíregyháza a MÁV Előrét fogadta. Bár a fehérváriak 2-0-ra is vezettek, nagy hajrával a mieink fordítottak, és végül 3-2-re győztek.

 

Áldozattal járt a siker. A találkozó végén Lászlop Alexandrát le kellett cserélni, és nem tudta folytatni a játékot. A lábfejében az egyik csonttal van problémája, és bár volt már ilyen panasza régebben, most erősebb a fájdalom, és kisugárzik a vádlijáig. Hétfőn megvolt az MRI vizsgálat, és nem született jó eredmény. A diagnózis szerint fáradásos törés van a lábában. Egyelőre nem lehet tudni, mennyit kell kihagynia a centernek. Lászlop Alexandra helyén a mérkőzés végén már Földi Boglárka játszott a MÁV Előre ellen. Amennyiben hosszabb időt kell kihagynia Szaszinak, a szövetség engedélyével az átigazolási időszak lejárta után is szerződtethet játékost a klub, de nem könnyű ilyenkor a piacon megfelelő embert találni. Az is eldőlt hétfőn, hogy a bajnokságban a legjobb négy közé jutásért a MÁV Előre ellen vív majd három nyert meccsig tartó párharcot a Nyíregyháza. Előtte azonban pénteken Magyar Kupa mérkőzés következik a Békéscsaba ellen. A tét a döntőbe kerülés.