Megrendelték a nyarat: május 11-én nyit a Tófürdő Nyíregyházán!

Különleges szaunaprogrammal indít a kedvelt „hidegstrand”. Itt a tavasz, az egyre szebb időben a természetes vizek szerelmesei minden bizonnyal alig várják, hogy fürdőzhessenek. A május Nyíregyházán örömhírt tartogat számukra, hiszen 11-én, szombaton 9 órától megnyitja kapuit a vendégek előtt a Tófürdő, ráadásul egy igazán különleges szaunaprogrammal – kaptuk a tájékoztatást a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.-től.

A mediterrán hangulatú „tengerparton” plázst kiszélesítették és felfrissítették a homokot, megújultak a zöldfelületek, a számtalan évelő növény mellett közel 1000 tő egynyári virágot is elültettek.

 

A medencék is üzemkészek

Rendbe tették a sétányokat és a medencék burkolatait, a csúszdák is üzemkész állapotba kerültek, így a jól megszokott, kellemes hangulatú Tófürdő fogadja majd a vendégeket, melynek ritkaságszámba menő különlegessége, hogy a tó vízfelülete mellett termálmedence és melegvizes gyerekmedence is a fürdőzők rendelkezésre áll. A legkisebbek és szüleik fürdőzését kényelmesebbé varázsoló, napvitorlákkal árnyékolt pancsoló újból várja a legkisebbeket.

 

Nagy mobil szauna weekend

Újdonsággal is készülnek; egy mobilszaunát állítottak hadrendbe a Tófürdőn, amely a teljes szezonban fogadja a vendégeket. A "szaunás belépőt" váltók már nyáron is hódolhatnak szenvedélyüknek. 

Ám mivel „szaunából sosem elég”, így a nyitás alkalmából érkezik a nagy mobil szauna weekend!

Több mobil szaunakocsi is érkezik a nyitó hétvégén, melyekben különleges programokkal készülnek. A programokra május 2-től elővételben is lehet jegyet váltani az Aquarius Élményfürdőben, illetve május 11-12-én a helyszínen, mellyel két garantált programon vehetnek részt, illetve egy szaunakocsit a nap folyamán szabadon használhatnak. A programok mellett frissítő peelingekkel, gyümölcsökkel és szaunaolaj-bemutatóval is kedveskednek.

A Parkfürdő a nyár első napján nyithat

A cég tájékoztatása szerint az árak a tavalyi évhez képest nem változnak, továbbra is él hétköznapokon a kedvezőbb díjszabás, valamint a 16 és a 18 óra utáni kedvezményes jegyvásárlás lehetősége. A Parkfürdő nyitását a társaság 2024. június 1-én tervezi, a pontos részletekről rövidesen tájékoztatást adnak.