Megnyílt az új gyógyászati szárny

1400 négyzetméterrel bővült az Aquarius Élményfürdő területe. Az épülethez új gyógyászati szárny épült. A földszinten új gyógyászati medencék kaptak helyet, új súlyfürdő helyiségeket építettek, sóbarlangot alakítottak ki, és látogatókat vadonat új szauna világ fogadj. Az emeleten öltözők és szociális blokk kapott helyet, és kezelőhelyiségeket is kialakítottak.

 

MODERN ESZKÖZÖKET IS VÁSÁROLTAK

 

Dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója elmondta: az új gyógyászati szárny építése már több mint 2 hete befejeződött, s mostanra be is rendezték az épületet. A mintegy 300 millió forint összértékű beruházás mellett 22 millió forint felhasználásával új eszközöket is vásároltak.

 

AKÁR ÉVI 250 EZER KEZELÉST IS ELVÉGEZHETNEK

 

Sóstógyógyfürdőn évente mintegy 20 ezerrel nő a kezelések száma, ez most már meghaladja az évi 100 ezret, amelyet idén 160 ezerre szeretnének növelni. Az új gyógyászati szárny azonban évente 250 ezer kezelés elvégzésére is alkalmas. Az élményfürdőbe látogatók kényelmét szolgálja az is, hogy idén lefedték a parkfürdő 50 méteres úszómedencéjét, amelyet folyosó köt össze az élményfürdővel, így a sportolók azt egész évben használhatják.

F.A.

(Fotó: Kohut Árpád)