Megkezdték a felkészülést
Megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Fatum-Nyíregyháza. A női röplabdaegyüttes októberben játszik majd először bajnokit, a cél pedig az első négybe kerülés. A keret szeptemberre végleges lehet.

A női röplabdaegyüttes kerete alaposan megváltozott a nyári szünetben. Az előző idény befejezése után öt játékos távozott. A korábbi három légióson kívül a saját nevelésű tehetség, Vén Eszter tanulmányi okok miatt otthagyta a sportágat, Sikos Petra az Egyesült Államokba költözött, míg Sitkey Mariann visszatért Miskolcra. Az már biztos, hogy három venezuelai légiósa lesz a csapatnak, és magyar felnőtt, valamint korosztályos válogatottakkal is megegyezett a klub vezetése. Az eddig a Vasas kötelékéhez tartozott Szombathelyi Szandra, a center Vacsi Evelin, és a korábbi újpesti Leidgeb Noémi is csatasorba állt. A keret még nem végleges, elképzelhető, hogy még egy külföldi röplabdást igazol a csapat, de szeptembertől már nem várható változás.
A játékoskeret mellett a szakmai stáb is változott. Kőhalmi Richárd edzőként folytatja tovább, míg a vezetőedző Horváth András, aki korábban Gödöllőn dolgozott. A felkészülés több mint két hónapos lesz, és mivel a bajnokság csak október végén kezdődik, addig számos edzőmeccset vív majd a Nyíregyháza.

Szoboszlai Tibor