Megkezdte a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus

Orvosi vizsgálattal kezdte a napot a Nyíregyháza Spartacus kerete, délután pedig az első edzést is megtartotta a szakmai stáb a játékosoknak Örökösföldön.

A többiekkel tréningeztek a kölcsönből visszatérő labdarúgók, és van néhány próbajátékos is, akiket a napokban tesztelnek. 

- Mindenki rendben megérkezett, és Kovács Milán személyében az első új igazolásunk is velünk dolgozott már. Egyedül Géresi Krisztián nem edzhetett, ő még nem jött rendbe, a többiek viszont jó fizikai állapotban tértek vissza, mivel a szünetre is kaptak feladatot. A héten felméréseken is részt vesznek, majd folyamatosan növeljük a terhelést. Fontos lesz a jó erőállapot az NB-I-ben! Szombaton már felkészülési mérkőzést is játszunk, az edzőtáborban pedig majd a taktikai elemek gyakorlása mellett a meccsterhelés lesz hangsúlyos - mondta Tímár Krisztián vezetőedző. 

A klub vezetése közben folyamatosan tárgyal játékosokkal, és többekkel közel áll a szerződéskötéshez. Az első edzésről viszont hiányzott Vass Patrik és Sigér Ákos. Mindkét játékos szerződése lejár, és nem hosszabbították meg a felek. 2021-től voltak a Szpari játékosai, és előbbi több mint 70, utóbbi több mint 80 bajnokin lépett pályára nyíregyházi mezben. Mindkettejüknek köszönjük amit klubunkért tettek, és további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!