Megérkezett a segítség a CSOK-hoz

Január elsejétől jelentős változások léptek életbe a Családi Otthonteremtési Kedvezményénél, közismert nevén a CSOK-nál. Az összegek növekedtek, él a 10+10 millió forintos lehetőség, és persze a feltételek is változtak. A fél ország most számolgat, oszt-szoroz, keresi a válaszokat, mivel sokan ki szeretnék használni a hatalmas lehetőséget.

A 10+10 millió forint olyan összegnek számít, ami komoly lendületet adhat sok család számára, de persze a dolog nem annyira egyszerű: sok feltételnek kell megfelelni, sok a felmerülő kérdés, gyakran nehéz eligazodni a jogszabályok sűrűjében. Az érdeklődőknek pedig érdemes minél több információt begyűjteni, mielőtt döntenek.

[REKLAM]

Ezért a Portfolio, az FHB Bankkal és a Takarékokkal 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatja Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. Szakértőink választ adnak a felmerülő kérdésekre, segítenek eligazodni a bonyolult szabályok között – természetesen a legfrissebb információkkal és személyes tanácsadással is készülünk.

ELŐADÓINK, BESZÉLGETŐPARTNEREINK:

Tokodi Gábor, vezérigazgató-helyettes, FHB Bank Zrt.
Bede József, elnök-igazgató, Szabolcs Takarékszövetkezet

MODERÁTOR:

Ditróy Gergely, vezető elemző, Otthontérkép

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Amennyiben több fővel szeretnének részt venni, legyenek kedvesek minden érdeklődőt beregisztrálni. Kizárólag az előzetesen bejelentkezett vendégeket áll módunkban fogadni a rendezvényre.

Időpont: 2016. március 21., hétfő

Előzetes regisztráció ellenőrzése a helyszínen: 17:00–17:30

Szakmai program (előadások) és személyes tanácsadás a CSOK iránt érdeklődőknek: 17:30–19:00

Helyszín: Centrál Hotel és Étterem, 4400 Nyíregyháza, Nyár u. 2–4.

További részletekért kattintson!

(Forrás: portfolio.hu)