Megdőlt az országos csúcs
Hatházi Dóra öt érmet is szerzett az úszók ORV versenyén. A nyíregyházi versenyző megdöntötte a korosztályos rekordot.

Kiválóan sikerült Hatházi Dóra bemutatkozása a magyar utánpótlás válogatottban az Olimpiai Reménységek Versenyén. A Sportcentrum úszója négy egyéni és két váltóversenyben indult. A magyar válogatott 20 arany-, 19 ezüst- és 5 bronzérmet szerzett, ezzel megnyerte a négy nemzet közötti pontversenyt. Dóri érmes lett 200, 50 és 100 méter pillangón, ez utóbbin saját rekordját megdöntve új országos korosztályos csúcsot úszott. A 4x200 m gyors és 4x100 m vegyes váltó csapat tagjaként pedig aranyérmes lett. Edzője: Gyula Sándor.

Eredmények: 

200 m pillangó II. hely 2:16,31; 50 m pillangó I. hely 28,44; 100 m pillangó I. hely 1:01,72 

Atlétika

A Nyíregyházi Sportcentrum dobóatlétái szép eredményeket értek el Székesfehérváron, a Magyar Ifjúsági és Serdülő Ügyességi Csapatbajnokságon. A diszkoszvető és súlylökő csapatok két arany-, két ezüst- és két bronzérmet gyűjtöttek. 

Eredmények: 

Serdülő leány diszkoszvetés: 1. hely csapattagok: Kiss Virág, Antal Enikő, Tankó Dorina, Mándoki Dorina Ágnes, Bákány Zsanett Fruzsina.

Ifjúsági fiú diszkoszvetés: 1. hely csapattagok: Doma Marcell, Tóth Balázs, Úrbán Ákos, Vízi Roland Gábor.

Ifjúsági fiú súlylökés: 2. hely csapattagok: Tóth Balázs, Úrbán Ákos, Vízi Roland Gábor, Földesi Attila.

Ifjúsági leány diszkoszvetés: 2. hely csapattagok: Zsiga Kinga, Pinhasov Mirjam, Széki Petra Diána, Veréb Alexandra.

Ifjúsági leány súlylökés: 3. hely csapattagok: Zsiga Kinga, Pinhasov Mirjam, Széki Petra Diána, Veréb Alexandra.

Serdülő leány súlylökés: 3. hely csapattagok: Kiss Virág, Antal Enikő, Tankó Dorina, Mándoki Dorina Ágnes, Széki Dóra Anna.

Kézilabda

Nehéz mérkőzésre számított Bécsi János, hiszen a tét nem kevesebb, mint a bajnoki cím megszerzése volt a junior csapatnál. A kézilabdás fiúk Algyőre utaztak. Végig nagy iramban, koncentráltan játszottak a mieink. A második félidő elején átvették a vezetést, majd egy kettős kiállítás gyengítette a nyírségieket és ez el is döntötte a mérkőzést. A bronzérem már megvan, de még akár előkelőbb helyen is végezhetnek az utolsó forduló eredményétől függően.

Algyő–Nyíregyházi Sportcentrum 29–27 (16–15)

Győzelemmel zárta a Gyermekbajnokságot az U13 leány kézilabdacsapat Hajdúböszörményben. A bajnokság utolsó mérkőzését a Nádudvar ellen játszották. Nehezen indult a mérkőzés, ám egyre olajozottabbá vált és a második félidőre összeszedett lett a játék, és ez meghozta az elvárt eredményt:

Nyíregyházi Sportcentrum–Nádudvar 20–9 (6–6)

Labdarúgás

Bajnokot avattak a hétvégén a labdarúgók. A hátralévő eredményektől függetlenül a Bozsik József Labdarúgó Akadémia U19-es korosztálya megnyerte a bajnokságot. Dicséretes, hogy az akadémista csapataink a hétvégén 65 gólt rúgtak.

Eredmények:

U19 Bozsik–Tállya 7–0
U18 Bozsik–Tállya 14–0
U18 Felsőtárkány–Bozsik 0–16
U16 Felsőtárkány–Bozsik 0–26
U14 Bozsik–MTK 1–3
U15 Bozsik–MTK 1–5

BNM-DL