Még mindig sérült a center
A Falcót fogadja a Marso-NYKK. A csapatnál továbbra is sérült Nermin Hujdurovic.

A Falco érkezik

A tabella negyedik helyén álló Falcót fogadja pénteken este a Marso-NYKK. A férfi kosarasokra nehéz mérkőzés vár, mivel az egyik legjobb formában lévő csapat látogat a Bujtosi Szabadidő Csarnokba. A szombathelyiek kedden legyőzték a szintén az élmezőnyhöz tartozó Sopront, és szinte biztossá vált felsőházi tagságuk. A Nyíregyháza már biztosan nem kerülhet az első nyolcba, de koránt sem mindegy, milyen eredményeket visz magával a csapat a folytatásban. 

Taylor a legjobbak között

Jó hír a csapattal kapcsolatban, hogy Ronald Taylor bekerült a legutóbbi forduló válogatottjába. A légiós 2-es poszton a legjobb volt a magyar mezőnyben a 23. fordulóban. A Kecskemét ellen 33 VAL értékkel zárt. 40 perc alatt 23 pontig, 4 gólpasszig, 8 lepattanóig és 2 blokkolt dobásig jutott, így másodszor került be a forduló csapatába.

Hujdurovic sérült

Rossz hír ugyanakkor, hogy Nermin Hujdurovic állapota a vártnál lassabban javul. Továbbra is fáj a hajlítója, így több edzést is ki kellett hagynia, és kérdéses, hogy számíthat-e rá Sitku Ernő vezetőedző a Falco ellen. A Marso-NYKK–Falco összecsapás pénteken 18.30-kor kezdődik a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. 

Dankó László