Meccsek Fehérvártól Budapestig
Mozgalmas hétvége vár a Nyíregyházi Sportcentrum sportolóira.

Az U16 A kadett kosárlabdacsapatra március 13-án Székesfehérváron vár kemény küzdelem. Boczkó Ádám tanítványai jelenleg a legjobb nyolc között vannak a kiemelt bajnokságban.
Az U20-as korosztály hazai pályán a Bem tornatermében szombaton 14 órai kezdettel fogadja a Paks együttesét.

Kézilabda

A junior kézilabdás fiúk a tabella 6. helyén álló Békést fogadják. Mérkőzés ideje: március 12., szombat 16.00 óra. Helyszín: a Tiszavasvári úti sportcsarnok.

Atlétika


Az Európai Atlétikai Szövetség szervezésében nemzetközi Téli Dobó Kupának ad otthont Arad az előttünk álló hétvégén. A Sportcentrum képviseletében utazik Kerekes Dóra, Kerekes László és Káplár János.

Röplabda


A 2003-2004-es születésű mini röplabdacsapataink a II. Tavaszköszöntő Országos Mini Bajnokság kvalifikációs tornáján vesznek részt vasárnap. Helyszín: Budapest.
Nagy Attila junior röpis lányaira március 14-én, hétfőn Budapesten vár komoly feladat. Az MTK és a Miskolc csapatával küzdhetnek meg a továbbjutásért a junior országos bajnokság elődöntőjének második tornáján.

Úszás


Az úszóknál csak a legkisebbek versenyeznek a hétvégén. A „béka” korosztályból 30 fő utazik Újfehértóra a Szabolcs-Tour negyedik fordulójára.

BNM-DL