Második hely az emlékgálán

Kecskeméten rendezték a IV. Lázár Bence Emlékgálát, a fiatalon elhunyt korábbi labdarúgó tiszteletére. A hagyományoknak megfelelően a Nyíregyháza Spartacus gála csapata is részt vett. A mieink a Szeged és a Kecskemét ellen is veretlenek maradtak, egy 4-2-es győzelem és egy 2-2-es  döntetlen után a Kerekegyháza ellen léptek pályára a csoport harmadik meccsén. 3-2-re győzött a Spartacus, így az elődöntőbe jutott a csapat. 

A legjobb négy között az F-Group Menedzseriroda volt az ellenfél, mely szintén veretlenül lépett tovább csoportjából. Huszti Szabolcs gyorsan vezetést szerzett az F-Groupnak, de Rubus Tamás még az első percben egyenlített. Szabó Tibor újra az ellenfelet juttatta előnyhöz a meccs derekán, majd Ovszijenko Volodimir védett nagyokat, az F-Groupot pedig egyszer a kapufa mentette meg a kapott góltól Ádámszki Róbert próbálkozásánál. A 15. percben Rubus bombázott a kapufára, a kipattanó után pedig Sándor István lőtt a kapuba, 2-2. Sőt, 30 másodperccel később Hegedűs Tibor jobbról, nagy erővel bombázott a hálóba, ezzel már a Szpari vezetett. Ovszijenko bravúrral kitolta az utolsó próbálkozást, így a Nyíregyháza 3-2-re nyert, és a döntőbe jutott! 

A fináléban a címvédő Kecskemét volt az ellenfél, mely büntetőkkel győzte le az elődöntőben az Újpestet. Többet birtokolta a labdát a Szpari, de a 6. percben Vörös Péter lőtt a jobb alsó sarokba, előnyhöz juttatva a KTE-t. Farkas Balázs lövése után a gólvonal elől mentettek a hazaiak, majd Ovszijenko Volodimir hárított a másik oldalon. A 14. percben sikerült egyenlíteni, Farkas Balázs kilőtte ballal a hosszú sarkot, 1-1. Az utolsó percben viszont Kollár Zsolt a kapuba lőtt, ezzel a KTE megnyerte a IV. Lázár Bence Emlékgálát, a Szpari pedig a második helyen végzett.