Maradtak élen a juniorok
Mozgalmas hétvégéjük volt a Nyíregyházi Sportcentrum csapatainak.

Hétvégi győzelmével továbbra is vezeti a tabellát Bécsi János csapata az NB I/B junior kézilabda-bajnokságban. A Füzesabony elleni sikerével 17 pontot szereztek eddig. Tíz forduló után 331 lőtt és 220 kapott gól a mutatója a nyíregyháziaknak. Ez utóbbi a mezőny legkevesebb kapott gólja is egyben.
Füzesabony–Nyíregyházi Sportcentrum 12–45 (9–24)

                                                                      Győztek a lányok is 

Utolsó mérkőzésüket játszották az Országos Serdülő Bajnokság alapszakaszában a Sportcentrum kézilabdás lányai. A végig szoros, kiélezett mérkőzés tétje a 3. hely megszerzése volt. A nyíregyházi játékosok hatalmas küzdelemben szerezték meg a 2 pontot a román tehetségekkel teletűzdelt hajdúsági csapat ellen.

Nyíregyházi Sportcentrum–VVTK Nyíradony 20–18 (12–11)
Kocsik Viktória edző: – Nagyot védekeztünk, ezzel ellensúlyozni tudtuk a kihagyott ziccereket és heteseket. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Nagy Nikolett, Sóvári Vanda, Tóth Gréta és Varga Diána. A csapat valamennyi tagjának gratulálok az alapszakaszban mutatott játékához.

                                                                       Vereség a Palotától 

Szombaton bajnoki találkozóra utazott a Palota SC otthonába a Sportcentrum NB II-es női röplabdacsapata. Jól játszott a fiatal nyíregyházi gárda, de még így sem tudta megszorítani a bajnokságot veretlenül vezető budapesti csapatot.
Palota SC–Nyíregyházi Sportcentrum 3–0 (18, 18, 20)
A juniorok újabb győzelmükkel tovább őrzik veretlenségüket.

                                                                    A Szolnok nyerte a rangadót

Nem sikerült pontot szerezni a szolnoki mérkőzésen az U18 kosárlabdacsapatnak hétvégén. Hiába volt kimagasló a védekezés, a gyenge dobószázalék miatt a Nyíregyházi Sportcentrum elvesztette a küzdelmet a most már listavezető Szolnokkal szemben.
Szolnok–Nyíregyházi Sportcentrum 61–43

BNM-DL