Már Viberen is lehet böngészni a MÁV menetrendekben - Új magyar vasútinformációs funkció
Új magyar vasútinformációs funkció

Mostantól a lila üzenetküldő alkalmazással villámgyorsan kereshetsz a MÁV menetrendekben, így a mindennapi közlekedés egyszerűbb és szórakoztatóbb lett, mint valaha!

A Sihuhu magyarul és angolul is elérhető, és mindössze kettő településnevet kell megadnod ahhoz, hogy megkaphasd a pontos menetrendeket!

A Sihuhu-t közel két évvel ezelőtt, saját költségén fejlesztette le egy magyar fejlesztőcsapat, hogy segítse a vonattal utazók mindennapjait. A Viber felfigyelt a csapat kezdeményezésére, majd felkereste őket és felajánlotta a lehetőséget, hogy a Sihuhu bot a Viber platformján is megjelenhessen. A Viber szerette volna mielőbb elérhetővé tenni a Sihuhu-t azon felhasználók számára, akik modern eszközökkel, zökkenőmentesen kívánják megtervezni utazásaikat. Nem sokkal később az alkotók és a világ egyik legnépszerűbb kommunikációs platformjának üzemeltetője összefogtak azzal a közös céllal, hogy minél több utazó férhessen hozzá a menetrend chatbot hasznos funkcióihoz.

Az alkalmazás felhasználói egy exkluzív magyar nyelvű Viber matricacsomagot is kapnak, amelynek a témája a nyár és a szabadság: http://www.viber.com/stickers/sihuhu

Szeretnéd kipróbálni a Sihuhu-t?

Ha szeretnél te is teljes jogú Sihuhu felhasználóvá válni, nincs más dolgod, mint megnyitni az alábbi linket: https://vb.me/95cf82

 

 

Íme néhány üzenettípus, amit használhatsz a chatbotban:

  • “Szeged – Budapest” (2 településnév)

  • “Bp, Kecskemét” (a chatbot több rövidítést is képes felismerni)

  • “Győr – Nyíregyháza legközelebb” (kilistázhatod a legközelebbi vonatokat)

 

  • “Békéscsaba, Vésztő átszállás nélkül” (a chatbot kikeresi a következő átszállás nélküli vonatokat)

Minden vonatút rendelkezik saját útinformációs adatlappal. Az adatlapot elküldheted Viberen keresztül az ismerőseidnek, vagy akár le is mentheted saját magadnak a chatbottal folytatott beszélgetésbe. Ennek a funkciónak köszönhetően például nem szükséges mindig új keresést indítanod ahhoz, hogy nyomon követhesd, mikor fog megérkezni a vonatod!

A Viber számára fontos, hogy az alkalmazásán keresztül hasznos, a mindennapi életet kényelmesebbé tevő funkciókat kínáljon a felhasználóinak.

“Folyamatosan kutatunk olyan izgalmas lehetőségek és partnerek iránt, akik értékes tartalmat tudnak nyújtani a Viber felhasználói számára. A Sihuhuval közösen sikerült az utazások terén egy zökkenőmentes és intuitív felhasználói élményt teremtenünk. Így már elmondhatjuk, hogy egy ezer mérföldes út is egyetlen egyszerű kattintással kezdődik. Maradj lendületben ezzel a fantasztikus szolgáltatással a Viberen!”

– mondta Daniela Ivanova, a Viber közép- és kelet-európai kapcsolatokért felelős vezetője.

 

technokrata.hu