Május 8-án nyit a Nyíregyházi Állatpark – Itt vannak a részletek!

A Nyíregyházi Állatpark 2020. május 8-tól újra fogad látogatókat.

A Nyíregyházi Állatpark 35 hektáros területén a park munkatársai kérik a látogatási rend betartását.

Lehetőség szerint vásárolják meg jegyüket online. Május 28-ig kedvezményesen tudják megvenni online „segítő jegyeiket", melynek ára egységesen mindenki számára 2300 Ft-ba kerül és 12 hónapig felhasználható. (Online jegyvásárlás itt: https://ticketbase.eu/partner/nyiregyhazi-allatpark-nonprofit-kft-9)

Személyes jegyvásárlás esetén az árjegyzék szerinti jegyárak érvényesek, viszont itt lehetőség van SZÉP kártyával is fizetni (szabadidő-szórakozás zsebből).

A látogatók számára mind szabad térben, mind zárt térben – az egy háztartásban élők kivételével - kötelező a legalább másfél méter védőtávolság betartása.

A két legnagyobb állatház - a Zöld Piramis-Ócenárium és a Viktória ház - nyitva lesz, de belépés csak maszkban lehetséges. A maszk viselése egyéb zárt tereinkben is mint pl. mosdók, ajándékbolt stb. kötelező.

Amennyiben nagy az érdeklődés, az állatházakban kis csoportokban biztosítják a beléptetést.

A látogatók a vendéglátóhelyek teraszain, kerthelységeiben tudják a megfelelő védőtávolság betartása mellett elfogyasztani megrendelt ételeiket és italaikat.

Bár a park szabadon látogatható, az állatbemutatókat egyelőre nem tartják meg. A park munkatársai remélik, néhány hét múlva már tovább javul annyira a helyzet, hogy megnézhetik a fóka és a madárbemutatót is a vendégek, de most még a lelátók esetleges zsúfoltságára tekintettel inkább szüneteltetik a fóka és a madár tréninget.

Szeretettel várja látogatóit a Nyíregyházi Állatpark május 8-tól 9 és 18 óra között. 

 

Forrás: Nyíregyházi Állatpark