Magabiztos győzelem a Vásárosnamény ellen
Fotó: Dankó László

A Vásárosnamény ellen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus II. a Nyír-Wetland Megyei I. osztályban. A Szpari kezdett aktívabban, és több nagy helyzete is volt, de vagy a vendégek kapusa hárított, vagy pontatlanul céloztak a mieink. Girdán Levente szöglete után viszont Szűcs Dávid jól érkezett a hosszú oldalon, és a kapuba helyezett a 13. percben, 1-0. Próbálta minél hamarabb eldönteni a meccset a Nyíregyháza, és Kardos Kevin beadása után Oláh Benjámin fejelt a kapuba a 41. percben, 2-0. Még az első félidőben Girdán ezúttal remek labdát adott Oláhnak, aki higgadtan emelt a kapuba, így a szünetben 3-0-ra vezettek a mieink. Fordulás után is voltak helyzetek, és a 76. percben Kardos Kevint állította be a 4-0-s végeredményt. 

Nyíregyháza Spartacus II - Austria J.-Vásárosnamény 4-0 (3-0)

Nyíregyháza: Talián - Kardos, Szűcs, Herczku, Horváth T.(Szopkó), Hunyadi(Kiss), Vámos, Gönczör(Torkos), Girdán, Rácin (Erdei), Oláh
vezetőedző: Kemény Kristóf

Vásárosnamény: Kardos, Géci, Tóth, Újvári, Szabó, Deskó(Illés), Galambos, Kopor, Barta(Nagy Á.), Deák(Berec), Orosz
vezetőedző: Bardi Gábor 

Kemény Kristóf: - Gratulálok a csapatnak, különösen azért, mert egy új formációban mutatta meg, hogy képes hatékonyan és éretten alkalmazni a taktikai utasításokat. Voltak kifejezetten jó szakaszai a meccsnek, látványos akciókat vezettünk, szép gólokat szereztünk. Remélem ez a magabiztos siker lendületet és önbizalmat ad az előttünk álló intenzív időszakhoz.