Made in Nyíregyháza – Sikert arattak a nyíregyházi helyi termékek a FarmerExpon

2020. augusztus 18-21. között, immár 29. alkalommal, adott otthont Debrecen a Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági Szakkiállítás és Vásárnak. A Farmer-Expo az elmúlt 29 éve alatt hagyományt teremtett a magyar agráriumban, hiszen minden év augusztusában, itt gyűlik össze a szakma színe-java.

A Farmer-Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállításaként, az első pillanattól kezdve céltudatosan az agráripari ágazatcsoport részeseinek és partnereinek igyekszik minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre, a kapcsolatok elmélyítésére, a megmérettetésre, egyszóval az előrelépésre.

A kiállítás programját ebben az évben is a szakmaiság határozta meg: sertés, szarvasmarha, baromfitenyésztési, HORTICO zöldség- gyümölcs, kertészeti szakkiállítással és konferenciákkal, valamint számos újdonsággal várták a szakembereket, kiállítókat és az érdeklődőket.

Több száz kiállító, számtalan kiállított termék, legalább 30.000 fő látogató, innováció és termékdíjak, szakmai- és közönségprogramok, ez jellemezte a négy napot.

Nagy örömünkre szolgált, hogy idén Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata saját standdal tudta képviseltetni magát, Made In Nyíregyháza név alatt. A népszerű szakkiállításon nagy sikert aratva mutatkoztak be nyíregyházi helyi termékek.

Kapcsolódó galéria

Nyíregyházi helyi termékek a FarmerExpon