Lezárult a Mozdulj Nyíregyháza! őszi idénye – Adventi meglepetéssel készülnek
Fotó: Illusztráció

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának kezdeményezésére 2013. november 4-én indult hódító útjára a programsorozat, melynek köszönhetően ingyenes sportolási lehetőségek várják a város lakóit. A programkínálat széles, kortól és nemtől függetlenül mindenki számára biztosítja a mozgás lehetőségét – a járványügyi szabályokhoz alkalmazkodva, online formában is.

Már a tavaszi idényben is az online tér segítségével mozdulhatott együtt a város, idén ősszel pedig bebizonyosodott, hogy ha személyesen nem is lehet, a közösségi médián keresztül is kitartanak a sportolni vágyók – a fix csapatokhoz pedig hétről-hétre új tagok csatlakoznak.

Az online Mozdulj Nyíregyháza! határokon átívelő sikere pozitív visszajelzés a szervezők és oktatók számára egyaránt. Remélik, hamarosan újra együtt sportolhatnak, de addig is arra bíztatják a követőket, mozogjanak otthon is rendszeresen, hiszen ez kiemelten fontos egészségük megőrzésének érdekében.

Érdemes tehát nyomon követni a Mozdulj Nyíregyháza! facebook-oldalát, ahol biztosan minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb mozgásformát.

A további részletekről Hornyák Enikőt kérdeztük a Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsorában: