Lengyel csapat jön a Bajnokok Ligájában - Csütörtökön ismét a legjobbak között szerepel a Fatum Nyíregyháza

Csütörtökön újra Bajnokok Ligája találkozót játszik a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások a lengyel Chemik Police gárdáját fogadják a Continental Arénában. Az ellenfél már biztosan továbbjutott a csoportból, és szeretne a BL-ben az első nyolcban végezni. 

Nincs megállás, a hétvégi bajnoki, és a vasárnapi Vasas elleni Extraliga meccs között február 3-án, csütörtökön a Bajnokok Ligájában szerepel a Fatum Nyíregyháza. Az ellenfél a lengyel Grupa Azoty Chemik Police lesz. A két együttes ősszel már találkozott Lengyelországban, akkor a házigazda 3-0-ra győzött.

- Változott a keret a lengyel együttesnél is, ahogy a statisztikákat néztük, inkább a cseresort erősítették meg. Ők már biztos továbbjutók a csoportból, ezzel együtt biztosan a legerősebb kezdővel állnak fel. Számunkra ez egy ünnepnap lesz ismét, szeretnénk jó meccset vívni, de szem előtt tartjuk a hétvégi Vasas elleni rangadót is - mondta Németh Szabolcs vezetőedző. 

A mieinknél azóta több változás is volt a keretben, 2022-ben pedig magyar bajnoki találkozón még nem kapott ki a Fatum. Nikola Radosová formája is biztató, a legutóbbi három meccsen 25 pontos átlagot produkált. Persze a BL szint más, így a legjobb nyolc közé jutásra is esélyes lengyel együttes számít favoritnak. Húsz éve játszott már lengyel gárdával a legjobbak között a Nyíregyháza, akkor az SKRA Warszawa volt az ellenfél. A Fatum Nyíregyháza – Grupa Azoty Chemik Police összecsapás csütörtökön 18 órakor kezdődik. Jegyek elővételben már vásárolhatók online.