Legyőzte a Szpari Dzsudzsák Balázs együttesét az ausztriai edzőmeccsen!

Ausztriában Dzsudzsák Balázs csapata, az Al-Ittihad Kalba ellen játszott felkészülési mérkőzést a Nyíregyháza Spartacus. A magyar válogatott játékos nem lépett pályára a Szpari ellen.

A mieink kezdtek jobban, és a 11. percben Papp Máté szabadrúgás után Tóth Barna fejelt a kapuba, 1-0! A gól után megduplázhatta volna előnyét a Nyíregyháza, de Gulyás szabadrúgását követően a hosszú oldalon mentettek a védők. A 14. percben Farkas pontos beadása után Rezes előrevetődve fejelt, fölé ment a labda. A másik oldalon viszont egy szerencsés góllal egyenlített a Kalba, egy jobbról érkezett beadás után Mlapa kapott bele a labdába, mely Jova fölött a kapuba hullott, 1-1. A 40. percben ismét vezetést szerzett a Nyíregyháza, Starosta Dávid szép cselek után adta be a labdát, Tóth Barna pedig 16 méterről a léc alá lőtt, 2-1! Újabb Starosta beadás, melyről Rezes centikkel maradt le középen, majd egy Polényi lövés kerülte el a kaput. A másik oldalon is kimaradt egy helyzet, így az eredmény nem változott az első félidő után. Fordulás után is veszélyes volt a Szpari, Tóth Á. beadása után Tóth B. fejelt mellé. A 79. percben Kovács N. került helyzetbe, de kimaradt a lehetőség, mentettek a védők. A végére még jutott egy Kártik passz után Hornyák lövés melyet blokkoltak, így maradt az eredmény, nyert a Szpari.

Nyíregyháza Spartacus – Al-Ittihad Kalba 2-1 (2-1)

Nyíregyháza: Jova (Csorvási 30.(Nagy M. 65.)) – Polényi (Svedyuk 55.), Végső(Pejovic 55.), Szekszárdi (Fodor 55.), Farkas, Starosta (Kovács N. 55.), Papp (Tóth Á. 55.(Magyar 85.)), Motkó (Cenaj 55.), Gulyás (Kártik 55.), Rezes (Hornyák a szünetben), Tóth B. (Wieland 70.)

vezetőedző: Zoran Spisljak