Látogatási tilalom a szociális intézményekben, gyermekvédelmi szakellátásban is

Az országos tisztifőorvos március 17-étől kiterjesztette a látogatási tilalmat a Magyarország területén működő összes szakosított ellátást nyújtó szociális intézményre, a gyermekjóléti alapellátást működtető családok átmeneti otthonára és gyermekek átmeneti otthonára, a gyermekvédelmi szakellátást biztosító intézményekre és a javítóintézetekre.

A Jósa András Kórház szigorú óvintézkedéseket vezetett be a betegek és a dolgozók védelmében. Kérjük, azokat mindenki tartsa be.

Erről ide kattintva olvashat bővebben!

A szerda délutáni, részletes városházi sajtóközleményt ITT olvashatja el. A városvezetés által felállított operatív munkacsoport naponta elemzi a helyzetet, s szükség esetén további intézkedésekre tesz javaslatot. Kérik, hogy a hiteles és aktuális információkat kísérjék figyelemmel a https://koronavirus.gov.hu/ weboldalon, valamint az önkormányzat által kiadott sajtóközleményekből. Valamennyi eddig kiadott, a járvány megfékezésének érdekében hozott helyi intézkedéseket is tartalmazó sajtóközleményük elérhető városunk hivatalos weboldalán: https://www.nyiregyhaza.hu/