Kupadöntő után, bajnoki előtt
Az Érden rendezett röplabda Magyar Kupa döntő után már a bajnoki folytatásra készül a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások legközelebb Budaörsön lépnek pályára.

A nyitásokat gyakorolták délelőtt a Fatum Nyíregyháza röplabdásai. A szakmai stáb szerint sok volt a hiba a kupadöntőben is, ezért gyakoroltatják a játékelemet folyamatosan a keret tagjaival. Márpedig a jó nyitásokra a bajnokságban nagy szükség lesz, mivel még az alapszakaszból is van hátra néhány mérkőzés, és koránt sem mindegy, hol végez a csapat.

– Szeretnénk megnyerni a hátralévő meccseket. Egy komolyabb rangadónk van még az MTK ellen. Ami a kupadöntőt illeti, a negyedik hely miatt van bennem csalódottság, a negyedik játszmában 17–12-nél volt esélyünk arra, hogy kiharcoljuk a döntő szettet, sajnos nem sikerült – mondta Kőhalmi Richárd vezetőedző.

A vezetőedző a Vasas vagy az Újpest ellen szeretne majd játszani a play off-ban, a Jászberényt pedig szeretné elkerülni. A keret nem teljes, Nelmaira Valdez térdsérülése még nem jött rendbe, a szalagok is meghúzódtak, így csak a jövő héten kapcsolódhat be a munkába. A Nyíregyháza a hétvégén a Budaörs otthonában lép pályára.

Dankó L.