Zárul az alapszakasz
Február 27-én rendezik a Szuperdöntőt.

A hétvégén folytatódott az INTERSPORT-NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság. Rangadók követték egymást nem kis meglepetésekkel.

A ROZSRÉT SE–CSODAVÁR FC 2:4 mérkőzés nagy küzdelmet és Csodavár győzelmet hozott, ezzel akár a Csodavár is döntős lehet, de minden az utolsó fordulóban dől el.

Az FC SZPARTAK KERTVÁROS–NYÍR-CHEM KFT. (2:0) mérkőzésen a kispályás labdarúgás minden szépségét felvonultatták a csapatok, izgalom volt bőven. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a tét óriási volt, hiszen a döntőbe kerülést bebiztosíthatta volna győzelme esetén a Nyír-Chem, de egy támadás végén az FC Szpartak játékosa, MÁTÉ PÉTER bombázott a kapuba, majd pár perccel a vége előtt ISTVÁN GERGELY góljával beállította a végeredményt. Ezzel az utolsó fordulóra maradt a döntés a bajnoki címről, ugyanis a DROMEDAR FC már döntős.



A „C” csoportban is sorsdöntő mérkőzésre került sor a KÉT BAL FC és a NEV-ÚT KFT. csapatai között, amely szikrázó, de sportszerű körülmények között az eddig 100 százalékos KÉT BAL FC javára dőlt el 2:1 arányban.
Ezzel a „C” csoport bajnoka a KÉT BAL FC lett.
A második továbbjutó helyre még három csapat esélyes, így ez is a hétvégén dől el.

A legnagyobb várakozás a „D” csoport rangadóját előzte meg, amelyen a HET-BAND KFT. csapata HETEI ALEX vezérletével 3:2 arányban győzött a kitűnő erőkből álló PIKOLÓ SÖRÖZŐ ellen, megnövelve ezzel a döntőbe kerülésük esélyét.

A RALDA RALLYE TEAM KFT.–HELIOS FC (7:2) mérkőzésen könnyed Ralda győzelem született és így számukra is esély nyílhat a döntőbe kerülésre, de minden az utolsó fordulóban dől el.
Szombaton zárul a bajnokság alapszakasza és minden hiányzó kérdésre választ kapunk a 27-én rendezendő „SZUPERDÖNTŐ” kapcsán.