Kulturális seregszemlét tartottak a Váci Mihály Kulturális Központban
A rendezvényen a helyi nyugdíjasok mutatkoztak be.
Kulturális seregszemlét tartottak a Váci Mihály Kulturális Központban
Kulturális seregszemlét tartottak a Váci Mihály Kulturális Központban

A Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség egész évben igyekszik a városban és a térségben működő nyugdíjas klubok, egyesületek életét felpezsdíteni. Szerveznek szellemi vetélkedőket, főzőversenyeket, kulturális találkozókat, év végén pedig óévbúcsúztató ünnepséget.

A Szövetség szerda délelőtt Kulturális Seregszemlét tartott a Váci Mihály Kulturális Központban, a rendezvényen helyi nyugdíjasok mutatkoztak be. Szabóné dr. Csiszár Gabriella elnök elmondta:

Szeretik az emberek! Elsősorban azért, mert megmutathatják azokat az értékeket, amikkel ők rendelkeznek. Megmutathatják azt, hogy a klubjuk, az egyesületük nemcsak egy 'öregasszonyok összejövetele', hanem hasznos foglalkozásaik vannak. Ezekkel a találkozókkal, foglalkozásokkal pedig 'fiatalok' maradnak, hiszen aki énekel, táncol és aki vidám, az tovább él.

A Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség rendezvényén volt többek között táncos és énekes produkció.

A Szövetség ernyőszervezetként működik; 42 klubot, egyesületet fog össze. A nyugdíjas szervezetek tagjai pedig azért szeretik az összejöveteleket, köztük a Kulturális Seregszemlét, mert ilyenkor nemcsak saját, hanem más szervezetek tagjaival is tudnak találkozni. A Kulturális Seregszemlén 16 produkciót láthattak a rendezvényre érkezők.

 

Kapcsolódó galéria

Kulturális seregszemle