Kulisszatitkok a Magyarország Szépe döntősétől – Kántor Biankának egy álma vált valóra!

Egy álom vált valóra a nyíregyházi Kántor Bianka számára azzal, hogy bekerült a Magyarország Szépe döntőjébe, ahol a két hetes, fizikailag és lelkileg is kemény tábor után az élő show-ban is lenyűgözte a nézőket. A Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsorában beszélgettünk a szabolcsi megyeszékhelyről származó szépséggel.


A Miss World a világ egyik legnevesebb szépségversenye, amelynek nemzetközi döntőjét több mint 200 országban közvetítik élőben. Az ottani részvétel feltétele, hogy az adott ország indulója megnyerje a hazai versenyt. Magyarországon májusban tartották meg az idei Miss World Hungary szépségverseny válogatóját, ami után július 8-án a legszebb tizenhat lány versengett a döntőben. Az idei év pedig egy külön meglepetést is tartogatott a helyi szépségverseny-rajongók számára, hiszen egy nyíregyházi esélyesnek, Kántor Biankának is szurkolhattunk.

Bianka a legszebb tizenhat közé jutásáról is mesélt a Sziesztában, és azt is elárulta, nem volt könnyű a döntőig vezető út.

A tábor maga nagyon kemény volt és nagyon nagy koncentrációt és odafigyelést igényelt. Reggeltől estig készültünk, 4 óra 30 perckor keltünk és hajnal kettőig folyamatosan próbák voltak és edzések. Nagy figyelmet fordítottunk a készülésre, nem unatkoztunk, mindig voltak programok!

– árulta el a gyönyörű nyíregyházi lány, aki azt is megosztotta a nézőkkel, nem volt ismeretlen számára a terep, hiszen már gyermekként is részt vett szépségversenyeken, a Magyarország Szépe megmérettetésre már hónapokkal ezelőtt megkezdte a felkészülést.

Én szeptember óta készültem erre a versenyre, folyamatosan odafigyeltem, mind étkezésben, mind edzésben. A tábor előtt egy hónappal elkezdtem a Power Plate edzéseket, előtte edzőterembe jártam és futottam is.

– mondta.

A fiatal lánynak a verseny óta gyökeresen megváltozott az élete, sokan megismerik az utcán, megállítják, és elmondják, szurkoltak neki.

Többször megállítottak az utcán, hogy láttak a televízióban, megismertek. Nagyon jó érzés, amikor megállítanak, hogy láttak, szurkoltak nekem, ez nagyon jól esik.

Bianka arról is beszámolt, hogy a sztereotípiákkal ellentétben nem ellenfélként tekintettek egymásra a többi döntőssel, barátságok szövődtek, támogatással fordultak egymáshoz.

Mi teljesen úgy viselkedtünk egymással, mint egy család. Elfogadtuk egymást. Én azt gondolom, hogy egy versenyen lehet, hogy egymás riválisai vagyunk, de úgy, hogy segítünk a másiknak jobban el lehet tölteni két hetet összezárva, mintha menne a szurkálódás.

– árulta el Bianka, akinek örök élmény marad az is, hogy Bélavári Zita által megálmodott ruhákat viselhetett.

A beszélgetés további részleteiért nézze meg videónkat!

 

Farkas Fanni

Fotók: Magyarország Szépe