Kulcs az időskorban – A szociális étkeztetés a titok nyitja!
Hirdetés!

Reggelente, amikor felkelek az első utam általában nekem is a boltba vezet. Próbálom én is a legjobb árakat kifürkészni és mivel ingyenes bérletem van, ezért hosszabb utakat is megtehetek busszal, villamossal. Tíz perc után már érzem, hogy sajog a lábam, pedig még csak most szálltam le a buszról. Erre pedig a reumám is rátesz egy lapáttal, sőt a szélsőséges időjárás sem segít. Ezek a mindennapi teendők sajnos nagyon elveszik az erőmet a főzéstől, pedig imádok változatosan ebédelni.

– Piroska, 67 éves (Nyíregyháza)

Gondoljon bele, hogy egy hosszú és kimerítő bevásárlás után is finom, kétfogásos ebéd várja otthon. A titok nyitja az, hogy házhoz érkezik a kétfogásos, változatos ebédje, mely egy óriási terhet vesz le az Ön válláról!

Szociális étkeztetésünk ideális megoldás úgy a nyugdíjasok, mint a tartósan betegek számára egyaránt. Ebédeljen változatosan akkor is, ha már nincs elég ereje főzni.

Önnek nincs más dolga, mint az előre kiküldött étlapon található ínycsiklandozó ételek közül kiválasztani azokat a napokat, amelyeken rendelni szeretne, rugalmas kollégáink pedig naponta kiszállítják Önnek a kétfogásos ebédet. 

A 06 80 900 368-as ingyenesen hívható számunkon szakképzett munkatársaink fogadják hívását, akik segítenek a jogosultság megállapításában. Az államilag támogatott szociális étkeztetésre minden olyan személy jogosult, aki nyugdíjszerű jövedelemmel rendelkezik, vagy rehabilitációs, illetve rokkantsági pénzellátásban részesül, esetleg tartós betegségben szenved stb.

Tárcsázza a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió ingyenesen hívható számát (06 80 900 368) vagy kattintson IDE és igényelje Ön is a szociális étkeztetést! Ráadásul az új étkezőinket most 3 ingyenes ebéddel ajándékozzuk meg az első 10 ebédjüket követően. Egy kétfogásos ebéd ára 500 Ft + 150 Ft kiszállítási díj háztartásonként. 

Amennyiben személyesen keresne minket, várjuk szeretettel nyíregyházi kirendeltségünkön, a Szarvas u. 38 alatt.