KrúdyFeszt – Nyolcadik alkalommal tartották meg a tavaszcsalogató családi napot

Eleinte csak az iskolai alapítványnak szerettünk volna nagyobb támogatást biztosítani, és ezt összekötni egy kellemes hangulatú családi nappal. Azóta a rendezvényünk kinőtte magát, legnagyobb célunk pedig az lett, hogy a szülők, a gyerekek, a tanárok, az egész iskola egy tavasznyitó bulin nagyon jól érezze magát.

– árulta el a program egyik főszervezője, Szerényi Róbert.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Kohut Árpád

Vaddisznópörkölt, halászlé, borscs és gulyás leves, lángos, lapcsánka, sült húsok, sütemények valamint kürtős kalács – néhány fogás a végtelennek tűnő menüsorról, melyet végigkóstolhattak a Krúdy Gyula Gimnáziumba látogatók.

Reggel nyolctól délután ketttőig folyamatosan a zenei fellépőké a színpad, ők leginkább jelenlegi krúdys és volt krúdys diákok, de vannak olyan külsős fiatalok is, leginkább tánccsoportok és ifjú zenészek, akik rendszeresen megjelennek nálunk, és örömmel veszik, ha meghívjuk őket.

– mondta Szerényi Róbert, majd hozzátette:

Egyre nagyobb volt a várakozás a diákok felől, és más iskolákból is kaptunk visszajelzéseket, várták, hogy KrúdyFeszt legyen, érkeztek a Kölcsey Ferenc Gimnáziumból, a Zrínyi Ilona Gimnáziumból, a Vasváriból és több más nyíregyházi iskolából is.


Farkas Fanni