Köztisztviselők Napja Nyíregyházán

Nyíregyházán több száz köztisztviselő dolgozik azért, hogy a városban minden a szabályoknak megfelelően működjön. Minden évben a Köztisztviselők Napján köszönik meg a munkájukat. Ebből az alkalomból rendeztek ünnepséget a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak a Váci Mihály Kulturális Központban.

 

A munka eredménye a városon látszik

 

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere azt mondta, a köztisztviselők munkája nagyon fontos a város működéséhez. Hozzátette, szinte nem tudunk egy városrészen sem végigmenni, hogy ne látnánk a munkánk eredményét, ami természetesen szélesebb kör, egész Nyíregyháza eredménye, de az operatív megvalósítás, előkészítés a köztisztviselők munkakörébe tartozik. A polgármester kifejtette, ez a nap egyrészt az elismerésé, a köszöneté, és arra is jó, hogy egy kicsit kívülről látják a köztisztviselők önmagukat, a munkájukat és annak értelmét.

 

„Kiváló Köztisztviselő Munkáért – Májerszky Béla-díj”

 

A Köztisztviselők Napján átadták a „Kiváló Köztisztviselői Munkáért – Májerszky Béla-díjat”. Az elismerés annak adományozható, aki munkáját pontosan, felelősséggel, megbízhatóan végzi, és akinek tevékenységében érzékelhető a közigazgatási tevékenység színvonalának, hatékonyságának fokozására való törekvés.

További képekért kattintson a fotóra!

Ebben az évben Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése Váriné Hok Ágnesnek, a Gazdasági Osztály csoportvezetőjének adományozta az elismerést. A díjazott 1986-tól dolgozik a hivatalban.

 

A díj mögött csapatmunka rejlik

 

Váriné Hok Ágnes, a Gazdasági Osztály csoportvezetője az ünnepség után azt mondta, a díj mögött több kollégája áll, hiszen feladatát nem egyedül végzi, hanem csapatban dolgoznak. A kitüntetett hozzátette, tevékenységét csak úgy tudja magas színvonalon végezni, hogy mellette és mögötte áll az egész Polgármesteri Hivatal és az egész Gazdasági Osztály.

 

Törzsgárda tagok

 

A díj mellett megköszönték azoknak a munkáját is, akik 10, 15, 20, 25 vagy 30 éve dolgoznak folyamatosan a Polgármesteri Hivatalban, vagy annak jogelődjénél. 22 dolgozó oklevelet és pénzjutalmat vehetett át a város polgármesterétől és címzetes főjegyzőjétől.

10 éves szolgálati hűség elismerésben részesült:

- Dr. Grósz Péter
- Dr. Havellant Gabriella
- Miskolczy Gabriella

15 éves szolgálati hűség elismerésben részesült:

- Czinke-Kelemen Beáta
- Magyari Balázsné
- Szabó Istvánné
- Szanyi Mihály
- Vass Bertalan
- Váradi Szilvia

20 éves szolgálati hűség elismerésben részesült:

- Zöldi András
- Véghné Sinkovicz Ágnes
- Váradi Attila

25 éves szolgálati hűség elismerésben részesült:

- Fekete Brigitta
- Legeza Zoltán
- Somogyi Ferenc

30 éves szolgálati hűség elismerésben részesült:

- Juscsák András
- Kovács Angéla
- Tóth Marianna Judit
- Tóthné Terebesi Katalin
- Váriné Hok Ágnes
- Veres Ágnes
- Veres Ildikó

 

Jutalmazták a szakszervezeti tagokat is

 

Ezen a napon ismerték el azt a 10 szakszervezeti dolgozót is, akik tagságukkal, hűségükkel és bizalmukkal mozdították előre a szervezetet. A Kiváló Szakszervezeti Tag kitüntetést 2016-ban Rácz Norbert Ferenc kapta meg, mellette File János Mihály, Garai Győzőné, Magyari Balázsné, Majláth Nándorné, Szabó Istvánné, Vass Bertalan, Véghné Sinkovics Ágnes, Zöldi András és Váriné Hok Ágnes vehetett át elismerést.

A Polgármesteri Hivatal dolgozóinak az elismerésen és a jutalmakon kívül a Móricz Zsigmond Színház művészei is kedveskedtek előadásukkal.

(Fotó: Szarka Lajos)