Közös ügyfélszolgálati iroda

 

Nyíregyháza közgyűlése októberi ülésén egyetértett azzal, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás hatékonyabb ellátásának érdekében a Nyíregyháza többségi tulajdonában lévő TÉRSÉGI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. a beolvadás szabályai szerint egyesüljön a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szilárdhulladék-gazdálkodási Társulás kizárólagos tulajdonában lévő Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel. A beolvadás után Nyíregyháza önkormányzata és a Társulás egyaránt 50-50 százalékos üzletrésszel rendelkezik majd. A jövő évi fúzió egyik előzetes lépése volt a közös ügyfélszolgálati iroda létrehozása. Jászai Menyhért alpolgármester elmondta, a két társaság egyesülésével hatékonyabb és gazdaságilag erősebb cég jön létre, gyorsabb, olcsóbb lesz a munka, és emellett nagyobb projekteket tudnak majd megvalósítani,


Ügyfélközpontú ügyintézés

 

A két hulladék-gazdálkodási cégnek külön-külön volt már ügyfélszolgálati irodája a Benczúr téren, illetve a Bokréta utcán. A belvárosi iroda létrehozásával a cél a lakossági igények kielégítése a megye valamennyi településére kiterjedően, és az ügyfélközpontú ügyintézés megvalósítása. Petró Árpád a Térségi Hulladék-gazdálkodási Nonprofit kft. ügyvezetője szerint a közös irodában hatékonyabb lesz az ügyfélszolgálati feladatok ellátása és a problémák kezelése is.
A közös ügyfélszolgálati irodát ünnepélyes keretek között, szalagátvágással adták át az Univerzum Üzletház második emeletén.


Szoboszlai Tibor