Közös horgászverseny Sóstón
Szombat délelőtt közös horgászversenyt rendezett a Nyíregyháza-Sóstó Gyógyfürdői Horgászegyesület, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt., az International Police Association Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, ahonnan három kirendeltségről is neveztek csapatok.

Már korán reggel elfoglalták a versenyzők a helyüket a Sóstói-tó partján, ahol egy horoggal, úszós vagy fenekező módszerrel szerelve lehetet kifogni a halakat.

A zsűri a mérlegelés után az első három versenyzőt díjazta mind felnőtt, mind ifjúsági kategóriában.

A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség csapatából Tolnai Ferenc tű. főtörzsőrmester, nyíregyházi hivatásos tűzoltó a második helyezést érte el, fia pedig az ifjúsági kategóriában szintén a második legjobb lett. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai az első és a harmadik díjat vehették át.

Az elismeréseket dr. Isaák László, a Sóstó Gyógyfürdői Horgászegyesület elnöke, Kormos László, az IPA Szabolcs Megyei Tagszervezetének elnöke, illetve a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Takács Tibor tű. százados adták át.

(Fotó: Takács Tibor tűzoltó százados)