Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa – Március 28-ig várják a jelentkezéseket!
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei döntőre 2019. március 28-án 12 óráig lehet jelentkezni.

Az ORFK-OBB a hagyományokhoz híven idén is meghirdette a felmenő rendszerű Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa versenyt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a megyei döntőt 2019. április 2-án 11 órai kezdettel rendezi meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyháza, Törzs utcai vizsgacentrumában.

A versenyre jelentkezni 2019. március 28-án 12 óráig lehet a szikszait@szabolcs.police.hu e-mail címen. A versenyen részt venni csak a határidőre történő előzetes jelentkezés után lehetséges.

 Részvételi feltételek

 A versenyzők három kategóriában mérik össze tudásukat:

1. kerékpár

2. segédmotoros kerékpár

3. személygépkocsi 

Egy versenyző csak egy járműkategóriában indulhat! Versenyző csak középfokú oktatási intézmény (szakmunkásképző, szakközépiskola vagy gimnázium) tanulója lehet. A 2. illetve 3. kategóriában induló versenyzőnek az adott járműre érvényes vezetői engedéllyel kell rendelkeznie. Valamennyi versenyzőnek vezetésre képes állapotban kell lennie. Nem kizáró ok, ha a kerékpáros kategóriában induló versenyző rendelkezik vezetői engedéllyel. A versenyre jelentkező intézményeknek csapatot kell indítaniuk. Előzetes megegyezés alapján lehetőség van „csonka” csapattal való indulásra is.

A nevezési lap ide kattintva letölthető.

 

Forrás: police.hu