Közel háromszáz diák várta a Rotary Mikulást a Váci Mihály Kulturális Központban

A Rotary Club Nyíregyháza idén is gondoskodott arról, hogy az iskolások találkozhassanak a Télapóval, valamint színes programokon vegyenek részt. Csütörtök délelőtt a Bárczi Gusztáv, a Göllesz, a Ridens Iskola és a Kazinczy EarlyAct diákjai, közel 300-an jelentek meg a Váci Mihály Kulturális Központban. A Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium tanulói hangszeres bemutatóval kedveskedtek a gyerekeknek, a Wesselényis nebulók pedig arcfestéssel várták őket. Egy diák, Feka Márk elmondta, énekkel is készültek, hogy meglepjék ők is a Télapót.

Nagyon vártam ezt a napot, nagyon sok program lesz, és szeretnék találkozni a Mikulással.

– mondta el Feka Márk.

További képekért kattintson a fotóra!

Idén hetedik alkalommal várta a gyerekeket a Rotary Mikulás. Az Earlyact Klub felelőse elmondta, szeretnének azoknak a gyerekeknek kedveskedni, akik a helyzetükből adódóan nem juthatnak ajándékhoz.

Különféle programokat szerveztünk nekik, és nagyon hálásak vagyunk azoknak a fellépőknek akik vállalták, hogy ezt a délelőttöt szebbé varázsolják. A Guba Néptánc Együttes hagyományos táncbemutatóval készült, a Wesselényi Iskola diákjai pedig a gyerekek arcát fogják festeni. A Művészeti Iskola hangszeres bemutatóval készült. Az Earlyact Klubnak az egyik szülője minden rendezvényen részt vesz, ő fogja a kézműves foglalkozást koordinálni.

– tette hozzá Diczkóné Untener Mónika.


További képekért kattintson a fotóra!

A Rotary Club további, több mint 200 mikuláscsomagot oszt majd szét különböző szervezeteknek: többek között a Mozgáskorlátozottak Megyei Egyesületének, valamint az Oltalom Szeretetszolgálathoz is juttat csomagokat.

 

Horváth Kíra