Kosárlabda tábort szervez a Nyíregyháza Blue Sharks - várják a fiatalok jelentkezését

Ezen a nyáron is kosárlabda tábort szervez a Nyíregyháza Blue Sharks csapata Off Season Camp néven. A szerdai sajtótájékoztatón Sitku Ernő, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy 10 és 20 év között várják a fiatalok jelentkezését a július 29-től augusztus 2-ig tartó táborba. 

- Szeretnénk a fiataloknak megmutatni, hogy hogyan edzenek a Nyíregyháza Blue Sharks játékosai. A táborba jelentkezők napi két edzésen vehetnek részt, emellett találkozhatnak a felnőtt kosárlabda csapat jó néhány játékosával és természetesen a Nyírgyházi Sportcentrum kabalafigurája, a Fehér Oroszlán is ellátogat az edzésekre - tette hozzá Sitku Ernő.

- A gyerekek a edzések mellett zsákoló-, dobó- és ügyességi labdás versenyek is résztvehetnek. Emellett készülünk egy meglepetés vendéggel is, Magyarország egyik legismertebb válogatott kosárlabdázója egy egész napot a táborozókkal fog edzeni. A szervezők minden nap reggel 8.00 órától várják a táborozókat egészen 16.30-ig. Jelentkezni június 30-ig lehet-mondta Lekli József, utánpótlás koordinátor.

Nyíregyházi Sportcentrum