Kosarasokon segítenek a kosarasok
A szerdai meccs jegybevételét a Krúdy Gimnázium VB-re utazó kosárcsapata kapja.

 A Marso NYKK a legutóbbi MAFC ellen megnyert hazai mérkőzésén már matematikailag is bebiztosította azt, hogy a 2015/2016-os bajnoki idényt is a férfi kosárlabda bajnokság NB I. A. csoportjában kezdheti meg a Nyíregyháza.

Az idei szezonbeli utolsó hazai mérkőzést 2015.április 8.-án szerdán, 18.00 órakor vívják a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, ahol az ellenfél a FAIRIUM Jászberényi KSE csapata lesz. A mérkőzés alkalmával a MARSO NYKK egy jótékony célú adománygyűjtésre szeretné megszólítani az egész szezonban a csapat mellett kitartó támogatóit, szurkolóit, és a mérkőzésre kilátogató nyíregyházi sportbarátokat.

A Krúdy Gyula Gimnázium fiú középiskolás kosárlabda csapata eddigi jó szereplése, bajnoki címei, dobogós helyezései okán kvalifikálta magát a 2015. áprilisában Franciaországban, Limoges-ban megrendezésre kerülő fiú Középiskolás Kosárlabda Világbajnokságra, amely nagyszerű hír a nyíregyházi kosárlabda számára. Az utazás, és a vele járó költségek előteremtése nagyban megnehezítik ennek a fiatal és tehetséges csapat álmának megvalósulását.

A Marso NYKK ezért tisztelettel kéri támogatóit és szurkolóit hogy a Jászberény csapata ellen most kivételesen hagyják otthon bérleteiket, és a belépőjegy megvásárlásával támogassák a Krúdy Sport Alapítványt, és a Krúdy Gyula Gimnázium fiú középiskolás kosárlabdacsapatát, hogy eljuthassanak Farnciaordszágba, Limoges-ba és öregbítsék Nyíregyháza város méltán elismert kosárlabda hírnevét, és tradícióit.

 A Jászberény elleni bajnoki mérkőzés teljes jegybevételét a Marso NYKK a Krúdy Sport Alapítvány támogatására ajánlja fel!