Korányi Streetball Piknik Nyíregyházán

Egész napos családi - és sport programokkal, labdás ügyességi versenyekkel, egyéni dobóversenyekkel, 3x3 mérkőzésekkel tér vissza a Korányi Streetball Piknik Nyíregyházára, május 26-án vasárnap, a Nyíregyházi Kosárlabdát Szeretők Közhasznú Sportegyesület szervezésében. 


Balogh Béla elnök elmondta, hogy a Streetball Piknik nem ismeretlen a kosárlabdát kedvelők körében, hiszen 2019-ben, a covid járványt megelőzően, a Jósavárosban lehettek részesei egy hasonló rendezvénynek a kikapcsolódni vágyók. Az idén azonban már két helyszínen a Törpe téren és a Bánki Iskola udvarán is várják a Streetball pályák a versenyre jelentkezőket. És ha versenyek és megmérettetés, akkor természetesen díjakkal jutalmazzák a nyerteseket, illetve ajándékokkal és meglepetésekkel is készülnek.
Balogh Béla azt is hozzátette, hogy ez a nap nem csak a streetballról szól majd, hanem igazi családi nap lesz, ahol ingyenes szűrővizsgálatok, újraélesztési oktatás, szépségápolási tanácsadás is várja a kilátogatókat. Miután ezen a vasárnap lesz Gyereknap, a kicsikre is gondoltak többek között ingyenes ugrálóvárral és trambulinnal, az ÉAK környezettudatos játékaival, színezősarokkal. 
Ha ez még nem lenne elég, kulturális programokból sem lesz hiány május utolsó vasárnapján. Fellép a Street Dance School, az Y2K, a Gold Dance Group, és énekel Nyíregyháza ifjú tehetsége is, Lőrinczi Fanni, illetve egész nap DJ Vágó biztosítja a remek hangulatot.
A NYIKSE elnöke kiemelte, hogy érdemes mihamarabb nevezni a Korányi Streetball Piknikre, hiszen regisztráló emlékpólót és ebédet is kapnak. Előzetesen regisztrálni a nyikse.hu/dokumentumtar oldalon lehet, vagy a rendezvény napján a helyszínen, reggel 8 és 9 óra között.