Kezdődik a bronzpárharc!

Megkezdődik a férfi futsal NB-I bronzpárharca a Berettyóújfalu és az A' Stúdió Futsal Nyíregyháza között. A sorozat három nyert meccsig tart. Az viszont már eldőlt, hogy a Stúdió brazil légiósa, Gregory lett az NB-I gólkirálya az idei szezonban. 

Az A' Stúdió Futsal Nyíregyháza fennállása második élvonalbeli szezonjában nagy bravúrt ért el azzal, hogy a bronzéremért játszhat. Az MVFC Berettyóújfalu elleni párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart. A csatát idegenben kezdi a Stúdió május 17-én, majd 20-án a Continental Arénában lépnek pályára a csapatok, 24-én pedig újra Berettyóújfalu lesz a helyszín. Egyelőre ezek a mérkőzések biztosak, további találkozókat akkor rendeznek, ha nem dől el az érem sorsa három meccsen.  Az viszont eldőlt, hogy az  A' Stúdió Futsal Nyíregyháza játékosa. Gregory lett az NB-I-es futsal bajnokság gólkirálya! Az alapszakaszban 25 gólt lőtt, a rájátszásban pedig további nyolcat, így 33 góllal zárt, eggyel előzte meg a Haladás klasszisát, Dróth Zoltánt. 


A Berettyóújfalu ellen idén nem ment túl jól, legutóbb 8-1-re nyertek a hajdúságiak a felsőházi rájátszás utolsó meccsén, és az alapszakaszban sem sikerült őket legyőzni. Az MVFC az utolsó pillanatig harcban állt a második hely megszerzéséért, ami bajnoki döntőt ért volna nekik, de végül a Kecskemét lett a Haladás ellenfele a fináléban. 
A hazai bronzmeccs hétfőn 18 órától kezdődik a Continental Arénában! A klub vezetése bízik abban, hogy sokan szurkolnak majd a Stúdiónak a történelmi meccsen, ahol éremért harcolhat a gárda, ezért a belépés ingyenes lesz a találkozóra.