Kölcseys győzelem az Ózd ellen
Huszáros hajrával megőrizték vezető helyüket a bajnokságban a nyíregyháziak.

A borsodiak ellen nagyszerű első félidőt produkáltak a nyíregyháziak. Tetszetős támadójátékkal hamar nagy előnyre tettek szert: 6–2, 14–7! Jól tartották az ellenfél gólerős játékosait, és szebbnél szebb gólokkal szórakoztatták a közönséget. Pihenőre már 16–9-cel vonultak. Érdekes módon a 2.
félidőben a nagy előny birtokában a nyíregyháziak kezdtek kapkodni és a vendégek ezt ki is használták. Csökkent az előny, de végig nálunk maradt. Huszáros hajrával teljesen megérdemelték a győzelmet, csak az aránya volt kérdéses. Így folytatódott a nagyszerű győzelmi sorozat, immár ötödik alkalommal nyertek zsinórban, és hibátlan mérlegükkel őrizték az első helyüket a tabellán! Ilyen remek kezdésre régen volt példa az NB II-es mezőnyben! A mezőnyben Kelemen, Szoboszlai Fruzsi és Katona Kriszti voltak a legjobbak. Mellettük Tilki Andi, Szoboszlai Noncsi, Márkus Gizmó, Gyimesi Lola és Szabó Vali játéka dicsérhető.

A juniorok ezúttal brillíroztak: a két kapus, Nagy Anna és Kertész Luca egymást múlták felül, míg Silye, Rabatin a mezőnyben remekelt, de Kovács, Hrabina, Katona Bea és Papp Andi, sőt minden csere is szép dolgokat produkáltak! Bizonyítja mindezt a végeredmény: 33–17!