Kiss Norbi és a Révész Racing címvédésre készül

Tavaly sikerült a címvédés Kiss Norbertnek és a Révész Racingnek a kamion EB-n. Idén is ugyanez a cél. Már javában zajlik a versenygép fejlesztése. 

-Nem tudjuk, hogy a riválisok mivel készülnek az idei évre, de mi is titokban tartjuk azt, hogy min dolgozunk. Természetesen tavaly rengeteg adatot gyűjtöttünk, és javarészt már akkor tisztában voltunk vele, hogy melyek azok a területek, ahol fejlődni akarunk. Ezt a munkát az októberi idényzárás után el is kezdtük – nyilatkozta Kiss Norbert, hozzátéve, hogy a Balu névre keresztelt MAN versenykamion futóművével, hűtésével, kormányzásával foglalkoznak a legtöbbet. Kiemelte, hogy ezúttal a MAN engedélyt adott a csapatnak arra is, hogy a turbófeltöltővel is foglalkozzon.

-Tervben van, hogy az idén is tesztelünk majd a Hungaroringen a szezonnyitó előtt, addig a már említett fejlesztések mellett a normál, időszakos karbantartási munkát is elvégezzük a kamionon, mert ez kiemelten fontos” – mondta a versenyző.

A kamion Eb az olaszországi Misanóban rajtol május végén, aztán a tervek szerint a Hungaroring, a Slovakiaring, a lengyelországi Poznan, a Nürburgring, a csehországi Most, valamint a belga Zolder, a francia Le Mans és a spanyolországi Jarama következik majd.