A kiskörei „Legszuperebb osztály” a Nyíregyházi Állatparkba vágyik
A Heves Megyei Hírlap meghirdette a „Legszuperebb osztály” elnevezésű versenyét, amellyel többnapos kirándulást nyerhetnek a diákok. Mint olvashatjuk a heol.hu-n Kiskörén nemcsak egy osztály, a város is összefogott a nyereményért, és célként felvetődött a Nyíregyházi Állatpark is.

Kiskörén valóságos mozgalmat indított a Vásárhelyi Pál Általános Iskola 4. A osztályosaiért Oláh Jánosné Andrea, az egyik édesanya. Már majdnem 400 szelvényt szedett össze – amivel eddig első helyen állnak a versenyben – az előfizetőktől, olvasóktól, valamint a többi szülőt is ösztönözték a szavazólapok gyűjtésére. A lelkes édesanya azt mondja: senki sem ellenkezett, nagyon szívesen gyűjtögetik a szavazólapokat a településen, s mindig várják is őt, hogy átadhassák neki a kuponokat. Kisvárosban nagy összefogás.

Most még ők az elsők, de az előnyük még könnyen ledolgozható. A kiskörei vásárhelyis diákok szüleiket is megkérték, hogy gyűjtsék a Legszuperebb osztály szavazólapjait.

– Ezek a gyerekek igazán megérdemelnék a nyereményt, igazán szuper osztály – állítja a 4. A-sok osztályfőnöke, Bacsó Miklósné Katalin. – Igaz, hogy kicsik még, de nagyon aktívak. Mint megtudtuk: eddig csak Heves megye területére jutottak el az osztálykirándulások alkalmával. Ha kicsit távolabb voltak, akkor szintén egy-egy nyereményjáték vagy pályázat segítségével.

[REKLAM]

– Nemrégiben a fővárosi állatkertet és a nagycirkuszt látogathattuk meg így – mesélte a tanárnő. – Hatalmas élmény volt nekik, azóta is sokszor emlegetik. Van egy olyan gyanúm, ha megkérdeznénk őket arról, hogy most hová mennének a legszívesebben, akkor biztosan olyan hely lenne, ahol rengeteg állatot láthatnának.

Természetesen a tizenhat kisdiák véleményét is kikértük, mi lenne a legnagyobb vágyuk, ha ők nyernének és csak úgy záporoztak a válaszok: „Menjünk az állatkertbe!”, „Nyíregyházán is van állatkert, menjünk oda!”, „Mindegy, csak érdekes legyen és sokat lehessen játszani!”

Forrás

Mit is lehetne ehhez hozzátenni? Hajrá Kisköre! Hajrá 4. A! A Nyíregyházi Állatpark, mint úti cél jó döntés lenne a részetekről. Itt garantáltan jól érzitek majd magatokat; vár benneteket például a most átadott Viktória-ház, ahol sok élményben lesz majd részetek. Ahogyan a Nyíregyházi Állatpark teljes területén.