Kincskeresők nagy napja volt az Állatparkban

Lukács Flóra és Szabó Máté nagy lelkesedéssel kezdett a kincskeresésbe az Állatparkban. A kislány és a kisfiú a Zöld Piramist vette nagyító alá. Szerencsével is jártak, mert a bálnacsontvázában egy elrejtett borítékot találtak.

 

Megtaláltam!

 

A borítékot a piramis bejáratához kellett vinni, ott pedig egy nagy halom ajándék várta az ügyes nyomozókat. Ezek közül választhattak az ifjú látogatók. Szabó Máté azt mondta, ő napok óta nyaggatta a szüleit, hogy jöjjenek ki kincset keresni az Állatparkba.

– Nagyon szerettem volna jönni, és sor került erre, nagyon jó, hogy itt vagyok – tette hozzá a kisfiú.


Jó tett helyébe, jót várj!

 

November utolsó hétvégéjén adománygyűjtésre hívta a gyerekeket az Állatpark. Arra kérték őket, aki teheti, hozzon olyan ajándékot, amit szívesen ajánlana fel nehéz sorsú pajtásainak. A gyerekek nem voltak restek, 37 kisteherautónyi adomány gyűlt össze. Az állatparkban ezért úgy gondolták, ezt a lenyűgöző nagylelkűséget most karácsonyi ajándékkal hálálják meg.

További képekért kattintson a fotóra!

– Néhány hete még adományt gyűjtöttünk, most pedig mi szerettük volna meglepni a nagycsaládosokat azzal, hogy borítékokat rejtettünk el, és azokat ajándékra lehet váltani. Óriási az érdeklődés, most mögöttem is tobzódnak az emberek, és rengetegen várják, hogy a játékkereskedés által felajánlott nyereményeket megkaphassák – Révészné Petró Zsuzsa, osztályvezető.

 

A REGIO JÁTÉK támogatta

 

A kincskereséshez egy nyíregyházi játékkereskedés biztosította az ajándékokat. A hideg ellenére számos család jött ki csemetéikkel, hogy részt vegyenek ezen a különleges napon.

Z. Pintye Zsolt

(Fotó: Szarka Lajos)