Kijevből Nyíregyházára

Ukrán utazási irodák képviselői és orvosok érkeztek Nyíregyházára a héten, hogy megismerjék és - lehetőség szerint - csomagajánlataikba illesszék városunk turisztikai kínálatát.

 

A határon túl élő szakemberek 4 napot töltöttek Magyarország keleti régiójában, feltérképezve Eger, Hajdúszoboszló, Debrecen, Hortobágy és Nyíregyháza adottságait. A csoportot Nyíregyházán a turisztikai iroda munkatársai köszöntötték, majd egy belvárosi sétával és VR élményekkel fűszerezték útjukat.

Sóstógyógyfürdőn az európai hírű Nyíregyházi Állatparkba, valamint az Aquarius Élmény-és Parkfürdőbe látogattak el, ahonnan egy üvegfolyosón átsétálva máris a négycsillagos Hunguest Hotel Sóstó kényelmét élvezték.

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője azt mondta, bármilyen meglepő, ezen utazási irodák szervezésében jelenleg is érkeznek csoportok hazánkba, de kínálatukban eddig még nem szerepelt Nyíregyháza. Furkóné Szabó Marianna abban bízik, a személyes tapasztalatok alapján ezután Nyíregyháza is bekerül ajánlatukba.

 

Forrás: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.