Kiállítások, bemutatók, versenyek és sikerek – Sziesztázzon Velünk Ön is!
Ezen a héten is izgalmas témákkal érkezik a Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsora.

A tartalomból:

  • Április első hetében a Jósa András Múzeum és a Kállay Gyűjtemény is új kiállításokkal készül. Holmár Zoltán és Jakab Attila mesélt a részletekről.
  • A Spárga tengeralattjáró mesedarabot mutatják be legközelebb a Burattino Bábszínházban. A környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektető darabról Kerekes János és Buda Mónika árult el kulisszatitkokat.
  • Március 30án a Szent Bazil Görögkatolikus Középiskolában rendezik meg a Bazil Kupát, melyen az intézmény iskoláinak fodrász és kozmetikus tanulói mérhetik majd össze mesterségbeli tudásukat. A részletekről Szilágyi Gábor intézményvezető atya és Kovalecz Szabó Csilla meséltek.
  • Lezárult az V. Schnitta Sámuel Országos Emlékverseny, melyen az ország legjobb 9 képző intézménye vett részt. A Sipkays csapat negyedik lett összesítésben. A döntő Szolnokon volt. A részletekről Dénes Györgynét és Bodor Miklóst kérdeztük.
  • Április 20án mutatják be a Bob herceget a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban. A próbák már javában zajlanak, erről mesélt a darab zenei vezetője, Nyitrai László.

 

Várja Önöket a műsorvezető, Farkas Fanni.

Vetítési időpontok: péntek 18.25, 19.30 és 22.20, szombat 8.00 és 18.30, valamint vasárnap 07.30.