Ki vezetett? – Egy a Család utcán történt baleset okozóját keresik a nyíregyházi rendőrök
A nyíregyházi rendőrök a válaszadáshoz a lakosság segítségét is kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/636/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint Nyíregyházán, a Család utcán okozott balesetet egy eddig ismeretlen személyazonosságú járművezető egy ezüstszínű BMW 530d típusú személygépkocsival 2019. február 16-án 21 óra 42 perc körül. A járművezető gépkocsijával nekiütközött az előtte és vele azonos, a Belső körút irányába közlekedő Toyota típusú járműnek. Az ütközés következtében az elől haladó jármű vezetője elvesztette uralmát a gépkocsi felett és lesodródott az úttest bal oldalán az útpadkára, ahol egy fának csapódott. Az ütközés következtében az autó megpördült és csak miután ismét egy fának ütközött, azután került nyugalmi állapotba. A balesetet követően a BMW 530d típusú gépkocsival közlekedő ismeretlen járművezető megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében a Toyota típusú járművet vezető férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A jármű már megvan, a sofőrt nagy erőkkel keresik

A rendőrök a baleset nyomait viselő BMW típusú gépkocsit rövid időn belül intézkedés alá vonták. A lakosság segítségét annak érdekében kérik, hogy kétséget kizáróan megállapítsák, hogy a baleset bekövetkezésekor ki volt a jármű vezetője. Kérjük, hogy jelentkezzenek azok, akik erre vonatkozóan információval rendelkeznek, vagy látták a balesetet és azt is, hogy ki vezette a gépkocsit.

Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

 

Forrás: police.hu