Kezdődnek az idei fittesemények

A hétköznapi és hétvégi mozgásrendek mellett, kezdődnek a fittesemények is. Tavasszal Fitt-Nőnap és Fitt-Húsvét várja a mozgás szerelmeseit a Continental Arénában. 2019. március 5-én újra Katus Attila érkezik Nyíregyházára. A világ- és Európa–bajnok, személyi edző, életmód tanácsadó nem első ízben jár majd a szabolcsi megyeszékhelyen. Legutóbb tavaly novemberben mozgatta át a Nyíregyháziakat. Jövőhéten kedden egy 60 perces BestBody aerobik órát tart majd, illetve azt követő dedikálás sem marad el. A rendezvény ingyenes, belépés kizárólag nyíregyházi lakcímkártya felmutatásával lehetséges.

ÁPRILISBAN FITT-HÚSVÉT

A márciusi óra után áprilisban újabb sztárvendéget fogadnak majd a Mozdulj Nyíregyházán. Április 16-án 18 órától Fitt-Húsvét lesz Béres Alexandrával a Continental Arénában. 60 perces Alakreform aerobik órát tart majd.

MÁJUSBAN BRINGA PIKNIK

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel természetesen idén is megrendezik május 25-én a Bringa Pikniket! A Kossuth téren megtartottcsaládi kerékpáros sportesemény az egészségmegőrzés jegyében telik majd.