Kezdődik a röplabda bajnokság elődöntője!

Ha mindig Erdősné Balogh Erika születésnapján játszanánk, mindig nyerne a Fatum Nyíregyháza!  Ha a Moravszki házaspár gyerekei szednék a labdát, mindig nyerne a Fatum Nyíregyháza! 
Ha Inneh-Varga Eliza a lelátóról szurkolna a csapatnak, mindig nyerne a Fatum Nyíregyháza! 
Ha ilyen egyszerű lenne...De tény, amennyiben a fentiek teljesülnek, mindig győznek a mieink. A Vasas ellen pedig minden apróságra szükség lesz a sikerhez, de leginkább maximális koncentrációra, és fizikai állóképességre. 
Ez utóbbi az, melyben a Vasas nagy előnnyel indulhat. A fővárosiak söpréssel, három 3-0-ás győzelemmel jutottak túl az MTK-n, azóta pedig pihentek, és ellenfélre vártak. Mi pedig ha nem éppen utaztunk Kaposvárra, vagy onnan vissza, akkor meccset játszottunk a somogyiakkal. Nem is akármilyen meccseket, rendre 4-5 szetteseket. 
Mostantól viszont a Vasasra kell összpontosítani, és lendületből kell mennie tovább a Nyíregyházának. Bár az alapszakaszban és a Magyar Kupában is a Vasas nyerte a Fatum elleni meccseket, a hazai kupameccs erőt adhat a mieinknek, mert nagy csatában szenvedtünk csak vereséget. ű


Szombaton jön tehát az elődöntő első meccse Budapesten. A találkozót 17 órától a hunvolley.tv is közvetíti. Erának nem lesz újból szülinapja, a labdaszedők sem nyíregyháziak lesznek, Eliza sem biztos, hogy a fővárosban lesz. De talán nélkülük is sikerül a bravúr. A lányok képesek rá!