Kezdődik a kamion EB - Élőben, magyar kommentárral nézhetik a szurkolók a futamokat

A hétvégén megkezdődik az idény a kamion Európa-bajnokságon. A Révész Racing és Kiss Norbert optimistán várja az olaszországi rajtot. 

- Köszönöm a csapatnak, mert nagyon jó munkát végeztek a télen és tovább csiszoltuk a gyémántunkat. A alapkoncepció maradt, de szinte minden apró részletén javítottunk, finomhangoltunk a versenykamionnak és az eredménnyel a teszt után nagyon elégedett vagyok, szóval azt gondolom optimisták lehetünk a szezon kezdet előtt. Persze nem lehet megmondani az ellenfelek mivel készülnek, de ezzel mi nem is foglalkozunk, csak magunkkal, hogy minden nap jobbak legyünk mint előtte nap voltunk és akkor minden rendben lesz. A cél idén is az egyéni és a csapatbajnoki cím, nem is lehet más. - mondta Kiss Norbert, a Révész Racing háromszoros Európa-bajnok autóversenyzője.

Az idei kamion EB idényt a rajongók élőben követhetik az Esport1 szakmai stábjának jóvoltából. A magyar közvetítés elérhető lesz Kiss Norbi Facebook oldalán, az Esport1 Twitch csatornáján és a Racingline YouTube csatornáján. A versenyzők május 21-22-től kezdődően egészen október 1-2-ig olyan ikonikus helyszíneken fognak megfordulni, mint a Németországban található Nürburgring, a franciaországi Le Mans és természetesen hazai pályán is láthatjuk majd Kiss Norbit, a nyíregyházi Révész Racing pilótáját versenyezni június 11-12-én a Hungaroringen.

Május 21-22: Misano, ITA
Június 11-12: Hungaroring, HUN
Július 2-3: Slovakia Ring, SVK
Július 16-17: Nürburgring, GER
Szeptember 3-4: Most, CZE
Szeptember 10-11: Zolder, BEL
Szeptember 24-25: Le Mans, FRA
Október 1-2: Jarama, ESP

Huzsvári Patrik, az Esport1.hu közvetítési üzletág vezetője így nyilatkozott az eseményről:  “Óriási megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a 2022-es ETRC Digital Racing Challenge versenyén a virtuális versenypályán követhettük és hozhattuk el a nézőknek Kiss Norbi fergeteges futamjait. A közös munka meghozta gyümölcsét mindkét oldalról, ezáltal nyertünk lehetőséget a Kamion EB közvetítéseinek lebonyolítására is. Drukkolunk Norbinak immár nem csak a képernyők, hanem a közvetítésért felelős szakmai stábjaként is.”