Kezdődik a hajrá az Aqua SE vízilabda együttesei számára

Véghajrába érkezik 2021/22-es OB vízilabda szezon. Az utolsó hazai mérkőzéseit játszották a Városi Uszodában az AQUA SE országos csapatai a budapesti Polo Academy ellen. A gyermek csapat győzelemmel hangolt a Győr elleni rangadóra. Az ifi csapatunk nem találta meg a ritmust, így kikapott. A serdülő csapatunk nagyon izgalmas mérkőzést játszott a budapesti csapat ellen. A végig kiélezett mérkőzésen fej-fej mellett haladtak az együttesek, azonban a véghajrát a vendég gárda bírta jobban.
Eredmények
Gyermek:  Aqua SE - Polo Academy Bp. 20-3
Serdülő:   Aqua SE - Polo Academy Bp. 7-8
Ifi:         Aqua SE - Polo Academy Bp. 6-16

Véget ért az Északkeleti gyermek I.-es bajnokság 2021/22-es bajnoki kiírás. Szombaton Debrecenben ugrottak vízbe az AQUA SE gyermek I-es korosztályú játékosai az Északkeleti Bajnokságban. Az Eger elleni mérkőzésen nagyon szoros mérkőzésen végül egygólos vereséget szenvedett a csapat, így a negyedik helyen végzett ebben a bajnokságban.

Aqua SE - Tigra ZF-Eger  11-12

Hazai környezetben játszott az Aqua SE az Északkeleti gyermek IV-es bajnokságban. Ellenfelei az Eger és a Göd csapatai voltak. A csapat nagyrésze lányokból állt össze. Nagyszerű játékkal, kettős győzelemmel tartották itthon a 3-3 pontot a mieink. 

Eredmények

Aqua SE -  Tigra ZF-Eger 11-2

Aqua SE - Aquaworm Waterpolo 15-0

A következő országos bajnoki forduló Győrben lesz, ahol igazi rangadó vár a gyermek csapatra, ahol a két veretlen csap össze.