Készülj Nyíregyháza: a városba érkezik a 2020-as X-Faktor casting csapata
Fotó: Illusztráció

2020-ban ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői február 15-én, délután Nyíregyházán várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia, az USNK és Ruszó Tibi után 2020-ban lehet, hogy az az énekes, duó vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a nyíregyházi meghallgatáson!

15 órától ugyanis a nyíregyházi Korzó Plázában tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán, a nyíregyházi casting eseményénél valamint a +36-30-195-9595 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

A legegyszerűbben Viberen vagy WhatsApp-on a +36-30-195-9595-ös telefonszámon is lehet jelentkezni az X-Faktorba.

És természetesen a megszokott módon is várják a műsorba a jelentkezőket a http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/jelentkezz oldalon, illetve Instagramon keresztül vagy akár SMS-ben.

 

Minden, amit az idei X-Faktorról tudni lehet: xfaktor.hu